Натпревар по шах

На 14.03.2024 год. во организација на Општина Центар се оддржа натпревар по шах во ООУ ,,Киро Глигоров”.

Ученикот Павел Крстевски од шесто одделение го освои првото место🥇.

Честитки да се множат успеси!

Ментори:
Славица Димитриевска – одделенски наставник
Јован Миловски – наставник по физичко и здравствено образование