Денот на пролетта!

Денес е најубавиот ден, Денот на пролетта!

Одбележан со Цветното дефиле од учениците и наставниците од второ одделение при ООУ”Димитар Миладинов”, Центар

Прекрасните креативни изработки им донесоа радост на сите минувачи кои со воодушевување и насмевка на лицето подзастануваа и им се восхитуваат во центарот на нашето Скопје