Посета на музејот во транспортен центар

🚂🚂🚂По повод 151 година од постоење на Македонски Железници, првачињата од нашето училиште го посетија Музејот во Транспортен Центар.

Среќни и задоволни,с е возеа и во мини возот, пред влезот на Музејот.

Убаво доживување, насмеани детски лица😊😊😊