Регионален натпревар по физика

Регионален натпревар по физика одржан на 6 април 2024.Честитки дечки, ви посакувам поголеми успеси на држевен🍀👏👏👏

Ментор: Аида Петровска

  • Лука Ангеловски 8 одделение 50 поени, пофалница, пласман на државен
  • Филип Хаџи Велков 8 одделение 88 поени, II место, пласман на државен
  • Лука Пауновски 9 одделение 81 поени, II место, пласман на државен

Ментор: Рада Манчева

  • Огнен Трпески 8 одделение 63 пофалница, пласман на државен