Пролетна екскурзија во СРЦ Сарај

На 12.04.2024 год. беше реализирана еднодневна пролетна екскурзија во СРЦ Сарај.

Ден исполнет со разновидни игри, весел детски џагор и насмеани лица. Учениците уживаа во преубавата природа.