Собрание на РСМ

На 15.5.2024 година ние, IVв одделение бевме во посета на Собранието на РСМ. Убаво поминат ден со прекрасни луѓе кои ни искажаа добредојде и срдечно не примија. Благодарност до родителот и госпоѓа Соња која многу умешно не водеше низ просториите и го одржа вниманието на учениците од почеток до крај на посетата.