Државен натпревар во Карате

На ден 05.06.2024г. се одржа Државниот натпревар во Карате – Кати во спортската сала Борис Трајковски. Нашата ученичка Софија Топалоска од трето б одд. во категорија четврто – петто одд. го освои второто место.

Учество земаа и

  • Марта Димовска 8в
  • Мариастела Топаловска 7в
  • Нино Ѓорѓиевски 8б