Утринската емисија Ѕвон

📣ООУ „Димитар Миладинов“ Центар се претстави во утринската емисија Ѕвон во едно посебно уникатно издание од талентирани ученици водени од талентирани,вредни и посветени наставници.

Браво за нашите ученици и наставници👏