Општинскиот натпревар по англиски јазик

📣Нашите ученички од ООУ”Димитар Миладинов”-Скопје, Центар:

🥈Луна Димитриевска 9А освои 2ро место и 🥉МИА Живковска 9Б 3 то место на општинскиот натпревар по англиски јазик и се пласираа за регионалниот. Со среќа🍀