Општински натпревар во Крос

На ден 06.04 2023 се одржа општински натпревар во Крос во организација на Општина Центар – Скопје. Нашите ученици од ООУ”Димитар Миладинов”-Центар, го постигнаа следниот успех:

  • 🥇Марин Поповски 1место 7а
  • 🥈Марта Димковска 2 место 7в
  • 🥉Грегор Јошев 3 место 7в
  • 🥇Сергеј Арнаудовски 1 место 8б
  • 🥇Моника Макаревска 1 место 9б
  • 🥉Катја Додевска 3 место 9в

Честитки за нашите победници🍀и нивните наставници по физичко образование: Татјана Илиевска, Анета Гоцева, Јован Миловски и Андреа Стојановски👏👏👏