Општински натпревар по спортски танци

Нашите ученици учествуваа на Првиот општински натпревар по спортски танци на територијата на Општина Центар, организиран од Танцов спортски клуб “Ритам плус” и освоија:

  • 🎶 Анастасија Дервенџи и Климентина Веселинова од IVб одд. – I место🥇
  • 🎶Јоана Колевска и Маша Градинки од III a одд.- I место🥇
  • 🎶Дејана Тодоровиќ и Уна Шанцлиќ од I а одд.- I место🥇
  • 🎶Каја Прчоска и Миа Цекова од III б одд.- III место 🥉
  • 🎶Ева Ивановa и Давор Јакасановски од IV a одд.- V место

Нашите мали првачиња Дејана Тодоровиќ и Уна Шанцлиќ од I а одд. учествуваа на Првиот општински натпревар по спортски танци на територијата на Општина Центар, организиран од Танцов спортски клуб “Ритам плус” и освоија I место.🥇🏆🎶🎉❤️

Нашите ученички Јоана Колевска и Маша Градинки од III a одд. учествуваа на Првиот општински натпревар по спортски танци на територијата на Општина Центар, организиран од Танцов спортски клуб “Ритам плус” и освоија I место.🥇🏆🎶🎉❤️

Нашите ученички Анастасија Дервенџи и Климентина Веселинова од IV б одд. учествуваа на Првиот општински натпревар по спортски танци на територијата на Општина Центар, организиран од Танцов спортски клуб “Ритам плус” и освоија I место.🥇🏆🎶🎉❤️

Браво девојчиња уште многу награди да редите!