Свечен прием на првачиња

Почитувани родители, драги наши првачиња,

Ве известуваме дека на 01.09.2023 год со почеток во 9ч во училишниот двор на ООУ “Димитар Миладинов” ќе се одржи Свечен прием на нашите првачиња.

Среќен почеток