Денот на Општината

По повод Денот на Општината, денес во спортската сала на

ООУ ”11 Октомври” – Центар, свечено беше одбележан почетокот на спортските училишни игри “Лига Центар 2024”.

Во склоп на свеченото отварање на училишните спортски игри беа доделени и стипендии за успешни млади спортисти – ученици во основните училишта во општината во организација на Општина Центар.

Честитки за нашите ученици, добитници на стипендии кои достојно го претставуваат нашето ООУ „Димитар Миладинов“ – Центар, Скопје

1.Марта Димовска

2.Нина Гуговска

3.Фани Проја

4.Василиј Герасимовски

5.Кристијан Лазовски

6.Елпида Ида Проја

7.Павел Крстевски

8.Теон Бошковски

9.Теодора Колческа

10.Надја Трпевска

11.Ива Димковска

12.Мариастела Топалоска

13.Дамјан Трајковски