Боренка

🌲БОРЕНКА🌲 денес се дружеше со првоодделенците од ООУ Димитар Миладинов од Скопје. Нацртавме 30 дрвца кои веќе наредна недела ќе ги засадат волонтерите на опожарено подрачје ✍️🌲

Боренка ООУ „ Димитар Миладинов “ Центар – официјална страна на училиштето