Тренинг во Таг Рагби

Денешниот тренинг во Таг Рагби помина успешно, со разиграни деца, среќни лица и задоволни тренери.

Нашиот тим одлично напредува во подготовките за натпреварот, кој ќе се одржи на 18 Ноември 2023 год.