Хуманитарна изложба

ℹ️ℹ️ℹ️Вечерва со почеток во 18ч во Трговскиот центар Рамстор, се реализираше хуманитарна изложба и настап на Златно Славејче.

🏥Собраните средства ќе бидат наменети за помош во лекувањето на Леонид Индов.

Учество во хуманитарната изложба имаа учениците од нашето училиште ООУ „Димитар Миладинов“ – Скопје, Центар кои со својата хуманост успеаа да пренесат порака до сите, дека хуманите дела се одлика на големите луѓе. Нашите родители потврдија дека се големи луѓе.

📣Настанот беше во организација на Општина Центар – Скопје