Покана базарот и Новогодишна приредба

Почитувани родители,

ученици, вработени, ООУ „Димитар Миладинов“ – Скопје, Центар Ве поканува утре 27.12.2023 год. со почеток во 15ч во училишниот двор да ја доживеете нашата Новогодишна Еуфорија со нашиот Новогодишен базар и изработките од вредните рачиња на нашите ученици.

После базарот Ве покануваме на хуманитарната Новогодишна приредба во свечена сала со почеток во 16ч.

На влезот од салата ќе бидат поставени кутии за хуманитарна акција.

Ве очекуваме во голем број.

Со почит,

Вработените и учениците на ООУ”Димитар Миладинов”-Центар