Фудбалската лига основни училишта

⚽️ Нашите фудбалери освоија 2ро место во фудбалската лига помеѓу основните училишта во општина Центар ⚽️🏆

👏Честитки за најдобриот стрелец на фудбалската лига Андреј Мојсовски IXа одделение👏

✅Одговорни наставници:

Јован Миловски и Андреа Стојановски