Завршна приредба Француски институт

📣Учениците од 5а и 5б одд од ООУ „Димитар Миладинов“ – Скопје, Центар приредија завршна приредба за успешно завршени наставни содржини од програмата за сензибилизација на учениците во 5то одд. согласно потпишан меморандум со Француски институт во Скопје – Institut français de Skopje и Министерство за образование и наука.

📣Доделени беа дипломи за завршена сензибилизација и покажан интерес за изучување на францускиот јазик.🇫🇷

Браво за нашите франкофони 👏👏👏