Хуманитарен концерт „За сите деца да има сонце“

☀️За сите деца да има сонце ☀️

Настап на учениците од ООУ „Димитар Миладинов“ – Скопје, Центар

  • 1. Нина Лазаревска 7а одд “ Milord”-Edith Piaf
  • 2. Балетска точка на ученички од 7в
  • 3. Ритмичка точка на ученички од 8б
  • 4. Ритмичка точка на ученички од 6а и 7б

Прекрасно организиран хуманитарен настан од Општина Центар