Воннаставни активности кои се одвиваат во склоп на училиштето и се за учениците.

 1. Кул Кидс Градинка – web – приватна градинка во склоп на училиштето
 2. Глобус Евент Дооел Скопје – училишен базен
 3. Кошаркарски клуб Феникс 2010 – web
 4. Арс Студио Тамара – web
 5. Џампинг клеј Дооел – web
 6. Џудо клуб Миоки Скопје – web
 7. Јанта Волеј Скопје – web
 8. Карате клуб Кизаме – web
 9. Кошаркарски клуб Работнички – web
 10. Хипер Маркет Итал Грин Дооел – Спортски центар -“Димитар Миладинов“ – web
 11. Форца Спорт ДД Дооел – web
 12. Кетеринг Сити Фуд

Зимски и Летни активности

 1. Мондано Скијање
 2. Мондано Летен камп
 3. Спортски летен камп

генерација 2010

 • Понеделник од 18:45 до 20:00
 • Среда од 20:00 до 21:30
 • Петок од 21:00 до 21:30

генерација 2012 (мала сала)

 • Среда од 19:00 до 20:00
 • Петок од 19:00 до 20:00

генерација 2008

 • Вторник од 18:30 до 20:00
 • Четврток од 18:00 до 19:30

🏊‍♂️ Научи да пливаш🏊‍♀️
🩱 ШКОЛO ЗА ПЛИВАЊЕ 🩳
Пливањето е еден од најдобрите спортови за раст и развој на Вашето детето!!!
** Базен ОУ “Димитар Миладинов “**
ВРШИМЕ УПИСИ 📲078333405
🏊‍♂️ Термини: 🏊‍♀️
15 : 30h – 16 : 30h
16 : 30h – 17 : 30h
17 : 30h – 18 : 30h
18 : 30h – 19 : 30h
🏊‍♂️Школото за пливање е наменето за пливачи и непливачи !
🏊Се учат и усовршуваат сите техники на пливање !
🤽‍♀️Часовите се прилагодени према возраста на децата и низ различни игри и активности на забавен начин учат техника на дишење и пливање!
🧍‍♂️Тренинзи со професионални тренери !
💦 Идеална температура на вода и простор !

Врши уписи на нови членови.

Телефон за уписи: 078 306 082

Врши уписи на нови членови

За вашето дете да има правилен раст и развој и неограничена забава, дојдете на пробен тренинг.

Контакт: 078 414 298 и 070 959 883

Ски Клуб и Академија за снежни спортови Мондано нуди:

❄️Скијање со лиценцирани инструктори и тренери
❄️Зимски кампови, мини ски школа и редовни тренинзи во склоп на академијата
❄️Одржување на физичкото и менталното здравје на децата
❄️Грижа за безбедноста на секој од членовите
❄️Развивање на позитивен однос на децата и природата, дружба и забава
❄️Обуки за алпинизам, координација во планина, прва помош и сл.
❄️Посета на ски центри во регионот
❄️Интегрирана програма за лица со посебни потреби
❄️Набавување на лична скијачка опрема
❄️Професионални тренинзи за натпреварувачко скијање

Придружи ни се во О.О.У. “Димитар Миладинов” или јави се на тел. број: 072/206-035 – Никола Миновски.