Ученички парламент

одд.ПретставникЗаменик
1-аЈован ТотовНина Русомаровска
1-бЕва СтојчевскаПетар Градишки
2-аДејана ТодоровиќХристина Дервенџи
2-бПетар БожаровПетар Стрезовски
3-аМеглена МилошевскаЛена Ацевска
3-бГеорги ЏиновскиЛаура Наумова
3-вМартина ТрајковскиМарија Павлевска
4-aМарко ЃуричиќМаша Градишки
4-бДаријан МанчевскиЛорена Ѓини
4-вКалинСаша Бабиќ
5-аЈоана ТрајковскаСоња Топаловска
5-бПетар ПарнаџиевПавел Врбоски
6-аЕва ТрајковскаДамјан Трајковски
6-бКалина АнчеваДаниел Видиновски
6-вНаталија ЛепавцоваБранислав Апостолов
7-аКирил ШошолчевИма Пауновска
7-бИва СавевскаЛеона Деспотовска
7-вЕрика СтојчевскаНикола Колевски
8-аНина ЌосиќСофија Груевска
8-бОља КајевиќВедран Божиновски
8-вМарко БанишкиДамјан Станојловиќ
8-гТеона ПачевскаМила Здравковска
9-аЈана МановскаМарио Тодоровски
9-бЉупчо РазмовскиИван Тодоровски
9-вГорјан ГајдовНина Колева
  • Координатор Ивица Трајковски – наставник

*податоци за 2023/24 учебна година.