Прием на првачиња

📣Известување на свечен прием на првачиња на 01.09.2022 год.

Почитувани родители Ве покануваме да присуствувате на вашиот среќен ден по повод приемот на првачиња во ООУ”Димитар Миладинов”-Скопје, Центар.

📢Воедно им посакуваме среќен почеток 🍀на сите ученици во ООУ”Димитар Миладинов”-Скопје, Центар.

📣Доделување свидетелства за учениците од 1-8одд. со почеток во 8ч.