Зоолошка градина Скопје

🌎Денес учениците од 3 одд.од ООУ”Димитар Миладинов” заедно со нивните наставнички беа поканети на посета на Skopje ZOO / Зоолошка градина Скопје по повод:

Одбележување на Светски Ден на Нилскиот коњ: “World Hippo Day “15 ти февруари🦛