Дератизација, дезинфекција и дезинсекција

Во пресрет на новата 2023/24 учебна година, нашето училиште активно се подготвуваше за обезбедување квалитетни услови за настава на учениците и вработените.

Извршена дератизација, дезинфекција и дезинсекција на целото училиште.

Среќен почеток 🍀