Хуманитарен концерт „За сите деца да има сонце“

Општина центар има голем хепенинг во сабота во парк на франкофонија

Организираме хуманитарен концерт и собираме средства за лекување на нашата Кара.

Кара Селовска е наша ученичка во ООУ „Јохан Хајнрих Песталоци“. Има 12 години и поради сериозни компликации е хоспитализирана на клиниката во Барселона, Шпанија.

ИТНО сме и потребни!

Да и помогнеме да го продолжи лекувањето.