Еднодневна пролетна екскурзија

На 20.05.2024 год. учениците од III-a, III-б и III-в одделение беа на еднодневна пролетна екскурзија.

Ги посетија: селото Лешок, Лешочки манастир (Манастир Св. Богородица и Св. Атанасиј) и Шарената џамија во Тетово.