Светскиот ден за заштита на животната средина – 5 јуни

По повод Светскиот ден за заштита на животната средина – 5 јуни, утринава заедно со Амбасадата на САД во Република Северна Македонија, спроведовме еко-акција околу тврдината Кале,

заедно со нашите ученици од 7 мите одделенија кои се вклучија во пролетните активности на општината и одвоија време да придонесат во зачувување на животната средина.