Мини трка на 400 метри

На денешната дружба организирана од BEACTIVE и Општина Центар, за поттикнување на физичката активност кај децата, нашите ученици од III, IV и V одделение учествуваа на мини трка на 400 метри.

Во машка конкуренција нашите ученици освоија:

  • 🥇1 место Филип Банишки – V б одд.
  • 🥈2 место Тадеј Наумов – V б одд.
  • Во женска конкуренција освоија:
  • 🥈2 место Лана Манолева – V б одд.
  • 🥉3 место Мона Гацов – V б одд.