Крос трка

ООУ „Димитар Миладинов“ – Скопје, Центар на кросот организиран на 05.04.2024 год. од Општина Центар покажа високи резултати и освои најмногу награди:

Девојчиња 6 и 7 одд

🥉3 место Теодора Колческа

Момчиња 6 и 7 одд

🥇1 место Борјан Костовски

Девојчиња 8 и 9 одд.

🥇1 место Марта Димковска

🥉3место Михаела Димитриевска

Момчиња 8 и 9 одд.

🥇1место Теон Бошковски

Честитки за нашите најдобри ученици 👏