22ри април -Денот на планетата Земја

По повод 22ри април -Денот на планетата Земја учениците од 6а изработија постери со пораки како да ја зачуваме нашата планета ,бидејќи немаме друга резервна🌳🌎🌺🐟♻️

Учениците од 1а одд.го одбележаа Светскиот ден на планетата Земја.